Kubota RTV Utility voertuigen

De Kubota RTV is een van de meest bekende UTV Utility voertuigen in Nederland. De Kubota Utility vehicles staan bekend om hun hoge comfort en robuuste bouw.

Kubota heeft verschillende UTV’s in het programma.

RTV900

Kubota RTV900
Kubota RTV900

De Kubota RTV900X is de sterkste uitvoering en is uitgerust met een sterke dieselmotor van ruim 21 pk. en biedt plaats aan twee personen. Met een trekvermogen van ruim een ton kan deze UTV het zware werk zeker aan.

RTV400

Kubota RTV400
Kubota RTV400

De Kubota RTV400 is het kleinere broertje van de RTV900. Maar zijn prestaties zijn zeker niet minder.

Deze kleine, robuuste RTV heeft een benzinemotor van 16 pk, elektronische inspuiting en een continu variabele transmissie (CVT).  Net als de RTV900 heeft de RTV400 vierwielaandrijving.

Met een laadvermogen van 480 kg en een trekvermogen van 500 kg kan deze UTV breed worden ingezet voor zowel professioneel gebruik als door de particulier.

Kubota RTV modellen

Aanbouwwerktuigen voor Kubota RTV

Logic heeft een uitgebreid programma werktuigen die u kunt gebruiken met uw Kubota RTV. Ideaal voor professionele inzet voor gemeente, groenonderhoud, paardenhouderij, campings en bungalowparken, recreatie etc..

Logic heeft speciaal voor de Kubota RTV900(x) en RTV400 een frame ontwikkeld waarmee zeer snel een sneeuwschuif of rolbezem aangekoppeld kunnen worden.

Het frame heeft een elektrische hef cilinder die vanuit de cabine bediend kan worden door de gebruiker.

Veegmachine-Kubota-RTV

Sneeuwschuif voor Kubota RTV

De Logic UTS201 is een sneeuwschuif die speciaal ontwikkeld is voor UTV voertuigen zoals de Kubota RTV.

Met een breedte van 180 cm kan op een professionele manier sneeuw geruimd worden. De schuif is uitgerust met terugklap-beveiliging en rubberen lijst.

De gebruiker kan vanuit de cabine de sneeuwschuif heffen.

Rolbezem veegmachine voor Kubota RTV

Speciaal voor UTV’s heeft Logic de S215HR rolbezem ontwikkeld. Met een breedte van 168 cm is dit de breedste rolbezem op de markt.

Een betrouwbare Honda 5,5 pk (of naar wens een B&S 6,5 pk) motot zorgt voor de aandrijving.

Vanuit de cabine kan de bezem in werkstand of transportstand worden gezet. Tevens kan de gebruiker de bezem naar een zijde in de verstek zetten.

Aanhangers

 

U heeft meer capaciteit nodig dan de laadbak van een Kubota RTV u kan bieden?

Logic heeft een uitgebreid programma aanhangers die u met uw utility voertuig kunt gebruiken.

Robuust en met afmetingen van 150 x 100 x 80 cm is de TGT400 de ideale kiepaanhanger om bijvoorbeeld paardenmest te vervoeren.

De onverwoestbare DST trailer van Logic is een plateauwagen speciaal voor UTV’s ontwikkeld. Het voordeel van een plateauwagen is dat de wielen onder de laadvloer ervoor zorgen dat de breedte van de aanhanger beperkt blijft.

De OXR aanhangers hebben een extra lage laadvloer. Deze trailers zijn naar wens op te bouwen. Zo zijn extra hoge wanden mogelijk of zelfs een dubbele as.

Aanhanger Kubota RTV
Spuit Kubota RTV

Spuitsystemen

De spuitsystemen van Logic zijn opgebouwd uit kwaliteits- materialen en geschikt voor professioneel gebruik.

De DMS spuiten zijn speciaal ontwikkeld voor in de laadbak van een UTV. Met een inhoud van 270 liter kunnen grotere arealen besproeid worden.

De DMS spuiten zijn verkrijgbaar met verschillende 12 v pompen en optionele opklapbare sproeibomen tot 4 meter.

Eenvoudig aan te koppelen aan de UTV is de TS400. Deze getrokken spuiten hebben een inhoud van 270 liter een gegalvaniseerd frame en op te bouwen naar wens met verschillende elektrische pompen.

De TS660 zijn getrokken veldspuiten met een inhoud van 600 liter die zijn uitgerust met een Honda 4 takt pomp. De getrokken spuiten hebben een opklapbare spuitboom van 6 of 8 meter.

Cirkelmaaiers en klepelmaaiers UTV

 

De cirkelmaaiers en klepelmaaiers van Logic zijn robuuste maaiers en voorzien van een eigen motor waardoor ze geschikt zijn om te gebruiken met een UTV.

De TRM120 cirkelmaaiers zijn uitgerust met een 12,5 pk B&S motor of 13 pk Honda motor en hebben een maaibreedte van 120cm.

De TRM150 is de breedste cirkelmaaier met een een maaibereik van 150 cm en is uitgerust met een 16pk V twin motor van B&S. Alle cirkelmaaiers zijn eenvoudig in hoogte in te stellen en kunnen in verstek worden gezet.

Klepelmaaiers zijn bestemd voor het echt ruige werk.

De MFP serie klepelmaaiers zijn uitgerust met een 16 pk V-twin motor van B&S en zijn verkrijgbaar met een  maaibreedte van 120 cm en 150 cm. Optioneel verkrijgbaar met de wielen achter de maaier.

De MFT klepelmaaiers zijn extra zwaar uitgevoerd en bestemd om bermen met bijvoorbeeld takken te maaien. Deze maaiers hebben een 18 pk motor en hebben een breedte van 100 cm of 120 cm met optioneel de wielen achter.

klepelmaaier utv

Strooiers

De 12V strooiers van Logic hebben een elektrisch aangedreven motor die direct op de accu van de Kubota RTV kunnen worden aangesloten.

De EBC130 strooiers hebben een inhoud van 130 liter en hebben een controlebox waarmee de spreidbreedte vanuit de cabine kan worden aangepast.  Deze strooiers kunnen granulaat korrels tot wel 24 meter verspreiden.

De LDS serie kunstmeststrooiers worden door de wielen aangedreven. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor gebruik met een Utility voertuig.

Met een inhoud van 120, 240 of 380 liter verkrijgbaar strooien deze machines ook bij lagere snelheid.

Door het extra brede frame en lagedrukbanden zijn dit zeer stabiele strooiers. Standaard uitgerust met vrijloop.

Zoutstrooiers

 

 

Speciaal voor het bestrijden van gladheid met een RTV heeft Logic verschillende zoutstrooiers in het programma.

De LDS120DS is eenvoudig te bedienen strooier met een inhoud van 120 liter. Opgebouwd uit materialen die bestand zijn tegen zout en standaard voorzien van deksel is deze zoutstrooier geschikt voor het strooien van droog zout.

Voor professionele gladheidsbestrijding kan de PDS150 in de laadbak van de RTV gezet worden. Deze zoutstrooier is geheel RVS uitgevoerd en voorzien van een professionele transportband. Een 3,5 pk B&S motor zorgt voor de aandrijving waarbij de gebruiker vanuit de cabine de strooiactie aan en uit kan zetten.

Met een strooibreedte tot 14 meter kunnen grotere oppervlaktes snel gestrooid worden.

Combineer uw RTV met de UTS201 sneeuwschuif en ,maak van uw Kubota RTV de ultieme winterdienstmachine!

(Bezoek ook eens www.zoutstrooier.com voor een compleet overzicht van onze zoutstrooiers)

Zoutstrooier-Kubota

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Logic werktuigen voor uw Kubota RTV? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Klik hier om de website van Kubota te bezoeken.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Kubota RTV UTV