Kawasaki Mule Side by Side transporters

De Mule’s van Kawasaki zijn een van de stamvaders van de Utility Vehicles.

 

Kawasaki heeft verschillende UTV’s in het programma.

Mule 4100Kawasaki Mule 4100

De MULE 4010 diesel 4×4 kan twee personen en 499 kg lading vervoeren. Uitgevoerd met Electronic Power Steering kan de Mule 4100 voor een breed scala professionele toepassingen worden ingezet.

Mule Pro DX

Kawasaki Mule ProDX
Kawasaki Mule ProDX

De Mule Pro DX van Kawasaki is een krachtige UTV bestemd voor zwaar werk.

Uitgerust met sterke dieselmotor, kiepbare laadbak en Elektrisch inschakelbare vierwielaandrijving en een sperdifferentieel is de Pro DX geschikt voor 4 personen.

Kawasaki Mule

Aanbouwwerktuigen voor Kawasaki Mule

Logic heeft een uitgebreid programma werktuigen die u kunt gebruiken met uw Mule. Ideaal voor professionele inzet voor gemeente, groenonderhoud, paardenhouderij, campings en bungalowparken, recreatie etc..

Logic heeft speciaal voor de Kawasaki Mule 610, Mule 1000, Mule 2010 en 2510 en de Mule 3010 (d) een frame ontwikkeld waarmee zeer snel een sneeuwschuif of rolbezem aangekoppeld kunnen worden.

Het frame heeft een elektrische hefcilinder die vanuit de cabine bediend kan worden door de gebruiker.

Sneeuwschuif Mule

De Logic UTS201 is een sneeuwschuif die speciaal ontwikkeld is voor UTV voertuigen zoals de Mule serie van John Deere.

Met een breedte van 180 cm kan op een professionele manier sneeuw geruimd worden. De schuif is uitgerust met terugklap-beveiliging en rubberen lijst.

De gebruiker kan vanuit de cabine de sneeuwschuif heffen.

Rolbezem veegmachine voor Kawa Mule

Speciaal voor UTV’s heeft Logic de S215HR rolbezem ontwikkeld. Met een breedte van 168 cm is dit de breedste rolbezem op de markt.

Een betrouwbare Honda 5,5 pk (of naar wens een B&S 6,5 pk) motor zorgt voor de aandrijving.

Vanuit de cabine kan de bezem in werkstand of transportstand worden gezet. Tevens kan de gebruiker de bezem naar een zijde in de verstek zetten.

Aanhangers

 

Heeft u meer capaciteit nodig dan de de laadbak dan uw Mule side by side u kan bieden?

Logic heeft een uitgebreid programma aanhangers die u met uw utility voertuig kunt gebruiken.

Gemaakt voor duurzaamheid en met afmetingen van 150 x 100 x 80 cm is de TGT400 de ideale kiepaanhanger om bijvoorbeeld paardenmest te vervoeren.

De onverwoestbare DST trailer van Logic is een plateauwagen speciaal voor UTV’s ontwikkeld. Het voordeel van een plateauwagen is dat de wielen onder de laadvloer ervoor zorgen dat de breedte van de aanhanger beperkt blijft.

De OXR aanhangers hebben een extra lage laadvloer. Deze trailers zijn naar wens op te bouwen. Zo zijn extra hoge wanden mogelijk of zelfs een dubbele as.

JD-Gator-aanhanger
Spuitsysteem Gator

Spuitsystemen

De spuitsystemen van Logic zijn opgebouwd uit kwaliteits- materialen en geschikt voor professioneel gebruik.

De DMS spuiten zijn speciaal ontwikkeld voor in de laadbak van een UTV. Met een inhoud van 270 liter kunnen grotere arealen besproeid worden.

De DMS spuiten zijn verkrijgbaar met verschillende 12 v pompen en optionele opklapbare sproeibomen tot 4 meter.

Eenvoudig aan te koppelen aan de UTV is de TS400. Deze getrokken spuiten hebben een inhoud van 270 liter een gegalvaniseerd frame en op te bouwen naar wens met verschillende elektrische pompen.

De TS660 zijn getrokken veldspuiten met een inhoud van 600 liter die zijn uitgerust met een Honda 4 takt pomp. De getrokken spuiten hebben een opklapbare spuitboom van 6 of 8 meter.

Cirkelmaaiers en klepelmaaiers UTV

 

De cirkelmaaiers en klepelmaaiers van Logic zijn robuuste maaiers en voorzien van een eigen motor waardoor ze geschikt zijn om te gebruiken met een UTV.

De TRM120 cirkelmaaiers zijn uitgerust met een 12,5 pk B&S motor of 13 pk Honda motor en hebben een maaibreedte van 120cm.

De TRM150 is de breedste cirkelmaaier met een een maaibereik van 150 cm en is uitgerust met een 16pk V twin motor van B&S. Alle cirkelmaaiers zijn eenvoudig in hoogte in te stellen en kunnen in verstek worden gezet.

Klepelmaaiers zijn bestemd voor het echt ruige werk.

De MFP serie klepelmaaiers zijn uitgerust met een 16 pk V-twin motor van B&S en zijn verkrijgbaar met een  maaibreedte van 120 cm en 150 cm. Optioneel verkrijgbaar met de wielen achter de maaier.

De MFT klepelmaaiers zijn extra zwaar uitgevoerd en bestemd om bermen met bijvoorbeeld takken te maaien. Deze maaiers hebben een 18 pk motor en hebben een breedte van 100 cm of 120 cm met optioneel de wielen achter.

klepelmaaier utv

Strooiers

De 12V strooiers van Logic hebben een elektrisch aangedreven motor die direct op de accu van de Kawasaki Mule kunnen worden aangesloten.

De EBC130 strooiers hebben een inhoud van 130 liter en hebben een controlebox waarmee de spreidbreedte vanuit de cabine kan worden aangepast.  Deze strooiers kunnen granulaatkorrels tot wel 24 meter verspreiden.

De LDS serie kunstmeststrooiers worden door de wielen aangedreven. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor gebruik met een Utility voertuig.

Met een inhoud van 120, 240 of 380 liter verkrijgbaar strooien deze machines ook bij lagere snelheid.

Door het extra brede frame en lagedrukbanden zijn dit zeer stabiele strooiers. Standaard uitgerust met vrijloop.

Zoutstrooiers

 

 

Speciaal voor het bestrijden van gladheid met een Kawasaki Mule heeft Logic verschillende zoutstrooiers in het programma.

De LDS120DS is eenvoudig te bedienen strooier met een inhoud van 120 liter. Opgebouwd uit materialen die bestand zijn tegen zout en standaard voorzien van deksel is deze zoutstrooier geschikt voor het strooien van droog zout.

Voor professionele gladheidsbestrijding kan de PDS150 in de laadbak van de Mule gezet worden.

Deze zoutstrooier is geheel RVS uitgevoerd en voorzien van een professionele transportband. Een 3,5 pk B&S motor zorgt voor de aandrijving waarbij de gebruiker vanuit de cabine de strooiactie aan en uit kan zetten.

De GDS150 is een getrokken zoutstrooier die door de wielen wordt aangedreven.

Combineer uw Gator met de UTS201 sneeuwschuif en maak van uw John Deere Gator de ultieme winterdienstmachine!

(Bezoek ook eens www.zoutstrooier.com voor een compleet overzicht van onze zoutstrooiers)

Zoutstrooier Mule Kawa

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Logic werktuigen voor uw Kawasaki Mule? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Klik hier om de website van Kawasaki te bezoeken.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Kawa-Mule