Over UTV WerktuigenRolbezem UTV

UTV Utility voertuigen (ook wel Utility transporters of side-by-sides genoemd) worden steeds populairder.  En dat is niet zo vreemd. Ze zijn robuust, geschikt voor ieder terrein of ondergrond en multi-inzetbaar.

Comunal Equipment levert een breed programma professionele werktuigen voor UTV’s. Met deze machines maakt men van een UTV voertuig een echt werkpaard!

Logic Manufacturing

40 years LogicLogic is een Britse producent gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van werktuigen voor UTV’s.

Omdat deze Utility voertuigen geen aftak as hebben of een hydrauliek betekend dit dat de werktuigen een eigen aandrijving hebben in de vorm van een verbrandingsmotor of dat ze door de wielen worden aangedreven.

Meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van werktuigen

JCB Workmax UTV met strooierToen veertig jaar geleden de eerste Trikes op de Engelse markt kwamen bouwde boerenzoon en auto-coureur Willy Rutherford zijn eerste Trike aanhanger.

Meer dan 40 jaar later is Logic marktleider in de productie van werktuigen voor quads en UTV’s in thuisland Engeland.

De werktuigen van Logic worden gebouwd voor de moeilijke omstandigheden in Engeland. De quad wordt doorgaans ingezet in gebieden waar tractoren niet kunnen komen en er veel wordt gevraagd van mens en machine.

40 jaar innovatie

Logic heeft een eigen ontwikkel afdeling in het noorden van Engeland.

Door zijn goede contacten met de eindgebruikers weet Logic waar klanten behoefte aan hebben. Zo was de eerste getrokken klepelmaaier met eigen motor een ontwikkeling van Logic.

Recentelijk bracht Logic weer een nieuwe innovatie uit: de eerste aanbouw rolbezem voor UTV’s, de UTS215HR.

Breed programma werktuigen voor UTV’s 

Door de jaren heen heeft Logic een breed programma werktuigen en accessoires ontwikkeld.

Deze machines vinden hun weg naar gebruikers in de landbouw, paardenhouderij, schapenhouders maar ook in de recreatiebranche en gemeentes.

Logic in Nederland en België

In de Benelux wordt Logic sinds 2007 vertegenwoordigd door de Firma Comunal Equipment.  Zij staan u graag te woord over de producten van Logic.

Comunal Equipment.
Zwolseweg 18
7707 AH Balkbrug (Bezoek alleen op afspraak)

Tel: + 31 (0)523 – 788306